Jom makan di area rawang!


posted by fiza saiza

5 comments

Salam sabtu semua...

Pada hari semalam time lunch hour bos mengajak saya & colleague saya makan lunch di area rawang. Jauh tuh dari jalan kl sentral ke rawang..huhu

Bos dah ajak mesti la bos nak belanjakan. Rezeki makan jangan ditolak yea....Masa perjalanan diambil dalam 45minit jgakla dengan jalan yang agak jammed biasala hari jumaat kan.

Sesampai disana memang agak ramai jugakla orang makan ditempat yang bos bawak, yang mana saya sendiri tak tahu tempat apa, yang pasti area rawang..huhuhuuu

Bos order 7 ekor ikan itu bermakna seekor seorang kerana kami ada 7 orang..hehehe..mampu ke saya habiskan??

Nak tengok menu apa yang bos saya order?? Jom lihat :)



Banyak kan?? Dalam gambar ni ada 5 ekor ikan baru, lagi 2 ekor on the way time itu..hehee

Apepun, memang sedapla..sampai licin saya makan..Terima kasih bos! :)





5 comments

Leave a Reply