Melukis cara scan QR code


posted by fiza saiza

No comments

As salam...

Ini kisah di pejabat saya, apabila budak programmer (Alfred) minta tolong saya lukiskan cara untuk scan QR code pada sekeping kertas menggunakan telefon. Katanya, nanti nak whatapps kt client gambar tu... katanya lagi, da explain kt client sebelum tu.. tp, client tak faham... (-_-')

Apa punye request dari Alfred ni.... nasibla mase tu keje tak banyak... jadi bolehla lukis2.. katanya, I nak top view which is can see the hand hold the handfon at the middle... tapi, jariII must straight, xnak tutup camera bawah.. mcm tu la ayatnya..

Haa...jadi inilah hasilnya... hahahaaa



Alahaii... macamII kerenah client ni..okla, itu je nak citer..bye!


Leave a Reply