Archive for September 2013

Rintihan individu yang ingin berubah


posted by fiza saiza

9 comments

Haiii...haii..Haii

Situasi sedih...

"Sejak saya bertudung, ayah kerap menampar saya...
Mak saya asyik menangis.....
saudara mara saya menjauhkan diri dari saya...
rakanII saya asyik persendakan saya..."

Salah ke apa yang saya buat ni??? Salah ke saya berubah.....?


Luahan beliau pada kaunselor telah menyebabkan beliau juga menerima satu tendangan tepat kat mukanya, lalu kaunselor tu pun sound kat dia :

"Mu jate la benggong!!!!! "

p/s: hahahahahaa..macam ni pun ada...

Segmen - Saya Mahu Ditegur


posted by fiza saiza

32 comments

Haiiii..haii..haii..


 
Rasanya masih belum terlambat untuk saya join segmen ini. Sebenarnya rasa agak gementar jugak bila nak join segmen ini kerana saya masih baru sangat dalam dunia blogger ini.
 
Namun, tetap kuatkan hati dan yakinkan diri untuk join segmen dari blogger yang lebih senior dan lebih berpengalaman ini. Ini kerana tanpa teguran sesama kita, sukar untuk diri sendiri tahu kelemahan dan kekuatan kita.


Jadi, saya akan menerima segala teguran anda dan cuba memperbaiki dalam kekurangan yang ada pada blog saya ini. Selamat Maju Jaya buat semua :)

Dulu vs Sekarang


posted by fiza saiza

34 comments

Haiii..haiii...haii...

Zaman dulu..org tua cakap letak surah yassin bawah bantal tidur..



Zaman  sekarang... kebanyakkan letak fon bawah bantal tidur...

p/s: Sejenis penyakit yang sukar diubati..